Produkter från Naturdiet

Några av de populäraste produkterna inom måltidsersättning just nu är de från Naturdiet. De erbjuder en serie produkter för alla oss som vill minska kaloriintaget från maten. Med ett fokus på högt proteininnehåll så har Naturdiet blivit extra omtyckt av aktiva personer som kräver att kroppen ska förses med rätt mängd proteiner, kolhydrater, fett och fibrer.

Som vi lärt oss vid det här laget så ska en bra måltidsersättning ge maximalt med näring, men minimalt med kalorier. Naturdiets produktlinje följer den linjen och med shakes, bars, smoothies och drinkmix så är detta ett bra alternativ för dig som vill byta ut flera av dagens måltider. Det är många som fullkomligt älskar smakerna och främst på de färdigblandade shakerna från Naturdiet. Just smak är en stor faktor för hur populärt ett kosttillskott blir, och med tanke på ett extremt stort utbud är det väl dumt att dricka något äckligt?

Här är produktlinjen från Naturdiet;

Naturdiet Shake

Smakrik och drickfärdig måltidsersättning


Naturdiet måltidsersättning


Köp den hos butik

Därför är den så populär

Smaken, smaken och smaken! Ni som testat vet och ni som inte har provat än kommer bli glatt överraskade. Visst blir de flesta inte speciellt mätt av endast en sådan här shake från Naturdiet men då den endast innehåller 150 kalorier så går det ju faktiskt att ta två om så önskas.

Innehåll per portion

Energi – 150 kcal

Protein – 14 gram

Kolhydrater – 10,6 gram (varav sockerarter 7,9 gram)

Fett – 4,5 gram

Fiber – 6,5 gram

Övriga ingredienser är; Vitamin A, D, E, K, C, B1, B2, B3, B6, B9, B12, B7, B5, kalium, klorid, kalcium, fosfor, järn, magnesium, zink, jod, koppar, mangan, selen, molybden, krom och salt.

Naturdiet måltidsbar

Finns i flera smaker
Köp den hos butik

En måltid på språng

Bars som måltidsersättning är ett utmärkt val för dig ständigt är på språng. Ät den när du förflyttar dig från mötet och hemmet, jobbet och träningsanläggning eller andra tillfällen där tiden är knapp. 200-220 kalorier (beroende på smak).

Innehåll per portion

Energi – 200-220 kcal

Protein – 14 gram

Kolhydrater – 25 gram (varav sockerarter 21 gram)

Fett – 6 gram

Fiber – 5 gram

Övriga ingredienser är; Vitamin A, D, E, C, B1, B2, B3, B6, B9, B12, B7, B5, kalium, klorid, kalcium, fosfor, järn, magnesium, zink, jod, koppar, mangan, selen och zink.

Naturdiet Drink Mix

Snabb start på viktnedgången


naturdiet drinkmix


Köp den hos butik

Lättblandad fullvärdig kostersättning

Snabbhet och smak är ledord även när det kommer till denna drinkmix. Pulvret blandar väldigt enkelt ut sig i vatten och på 10 sekunder är din dryck redo. 5 påsar (6 för män) av den här produkten sägs täcka hela dagsbehovet av vitaminer och mineraler. För dig som vill kickstarta din viktresa med andra ord.

Innehåll per portion

Energi – 120 kalorier

Protein – 12 gram

Kolhydrater – 13 gram (varav sockerarter 6,5 gram)

Fett – 1,5 gram

Fiber – 2 gram

Övriga ingredienser är; Vitamin A, D, E, C, K B1, B2, B3, B6, B9, B12, B7, B5, kalium, klorid, kalcium, folsyra, tiamin, riboflavin, pantotensyra, fosfor, järn, magnesium, zink, jod, koppar, mangan, selen, zink och molybden.

Vilken är din favorit från Naturdiets produktlinje?

Mer information finns på Naturdiets hemsida.